Fitness, Body-Building en Conditie Trainingen bij


welkom-bij-susa

Personal Training en Coaching.

Nu ook trainingen met persoonlijke begeleiding bij Susa Gym om nog betere trainingsresultaten te behalen. Met persoonlijke begeleiding is het beter en leuker sporten, daarom hebben we voor iedereen en voor elk niveau trainingen ! Denk bijvoorbeeld aan:

Meer informatie

Circuit Training

Cardio Training

Fitness Training

Conditie Training

Personal Training

Body-BuildingĀ Training

Panatta

De fitness apparaten zijn van het merk Panatta. Dit merk zult u niet snel tegenkomen bij de gemiddelde sportschool. Alleen de betere sportscholen kiezen voor Panatta, omdat met deze apparatuur ook op hoger niveau getraind kan worden. Voor iedere spiergroep zijn er meerdere apparaten. Alleen voor het trainen van uw benen hebben wij al 14 verschillende apparaten! Bovendien zijn alle apparaten uitgevoerd met extra gewichten in de gewichtskolommen voor degenen die echt zwaar willen trainen.

Cardio

Onze cardio apparaten zijn van het merk Matrix. Ook hier kunt u rekenen op een grote variatie, er zijn o.a. crosstrainers, steppers, loopbanden, fietsen, roeimachines, en meer. Voor ieder wat wils! Bij Susa Gym is goed nagedacht over de trainings- apparatuur. Hoge kwaliteit, een compleet assortiment voor ieder niveau sporter. Susa Gym beschikt over fitness apparaten van het merk Panatta, die alleen bij hoge kwaliteit sportscholen gevonden wordt.

Free-weights

Susa Gym heeft een grote verzameling aan free-weights, van zeer light tot meer dan 45 kg. Alles zeer overzichtelijk geplaatst in hoge kwaliteit rekken. Geschikt voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren, te lichte of te zware sporter dankzij de Panatta fitness apparaten, grote hoeveelheid gewichten, dumbells tot 42 kg en cardio apparatuur van superieure kwaliteit.

Infra Rood Sauna Cabines

Er zijn nieuwe kleedkamers gebouwd met daarin aparte douchegelegenheden en wastafels geplaatst. Ook zijn er nu INFRA ROOD SAUNA cabines. De trainingsruimte is met 1/3 vergroot en zijn er nieuwe trainingsmogelijkheden ontstaan.